Altea, Altea

Price   € 637.000 k.k.

Description

Residentiële woningen vol licht met ruime interieurs, unieke architectuur in een natuurlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.

Een afgesloten wooncomplex met avantgardistische architectuur, met vrijstaande woningen, ieder met een exclusief ontwerp dat hen in een unieke woning verandert.

De woningen onderscheiden zich door hun natuurlijke lichtinval en grote ruimtes, in uitvoeringen van 3 of 4 slaapkamers, 3 of 4 badkamers, open keuken, woon- en eetkamers van verschillende formaten, terras met zwembad, barbecue, garage en lift.

Altea heeft een directe toetreding naar de autopista, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia. De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en vermaak van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de Middellandse Zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de ideale plek om een weekendtje ertussenuit te zijn, een ontspannen vakantie en waarom niet om er gewoon uw thuis van te maken.

Details

Transfer

Price
€ 637.000 k.k.
Status
Available
Zipcode
3093

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Development
Build year
2020

Surface and volume

Living surface
295m²

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
4

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view, By the sea, Near highways, Near shops, Sea view
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "lat": 38.6029075, "lng": -0.0450666 } ]

Floor plans

Altea, Altea floorplan-0
Altea, Altea floorplan-1
Altea, Altea floorplan-2

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms