Benidorm, Benidorm

Benidorm, Benidorm foto-0 Benidorm, Benidorm foto-0 blur
Benidorm, Benidorm foto-1 Benidorm, Benidorm foto-1 blur
Benidorm, Benidorm foto-2 Benidorm, Benidorm foto-2 blur
Benidorm, Benidorm foto-3 Benidorm, Benidorm foto-3 blur
Benidorm, Benidorm foto-4 Benidorm, Benidorm foto-4 blur
Benidorm, Benidorm foto-5 Benidorm, Benidorm foto-5 blur
Benidorm, Benidorm foto-6 Benidorm, Benidorm foto-6 blur
Benidorm, Benidorm foto-7 Benidorm, Benidorm foto-7 blur
Benidorm, Benidorm foto-8 Benidorm, Benidorm foto-8 blur
Fantastisch uitzicht op zee in Benidorm!

Price   € 450.000 k.k.

Description

Exclusieve huizen met ongelooflijk uitzicht op zee en ontspanning en kwaliteit van leven op het Poniente-strand in Benidorm.

Deze luxe woonwijk is de perfecte plek om te genieten van een echt mediterrane levensstijl. De nabijheid van het strand, een uitgebreide reeks voorzieningen, ruime aangelegde tuinen en de pure kwaliteit van de woningen maken deze ontwikkeling uniek aan de Costa Blanca. Er zijn meer dan 13.000 m2 aan gemeenschappelijke en recreatiegebieden, 3 zwembaden en 3 whirlpools, allemaal gelegen in een verfrissende ontspanningsruimte, compleet met een chill-out lounge met 2 bars, waarvan er één een wet-bar is die is geïntegreerd in een van de zwembaden zwembaden. Sportliefhebbers kunnen hun favoriete activiteiten uitoefenen in de sportschool met zijn Finse sauna, verwarmd zwembad dat is ontworpen om te zwemmen en tal van andere gebieden voor paddle tennis, tennis, multisport, curling en jeu de boules. De kinderen hebben een eigen zwembadmeer met waterspelletjes, naast verschillende speelzones met een boomhut, glijbanen en schommels. De residentie biedt ook ruimte voor professionals onderweg, met een grote, gedeelde werkruimte en leeszaal. Er is ook een klein bioscooptheater voor amusementsdoeleinden.

Dit nieuwbouwappartement heeft een prachtig uitzicht over de zee waarvan u kunt genieten vanaf het ruime terras. De woning bestaat uit een open volledig ingerichte keuken / woon / eetkamer, een tweepersoonsslaapkamer, een familiebadkamer en een hoofdslaapkamer met een eigen badkamer. De grootte van de woonkamer en het balkonterras is van bijzonder belang, evenals de hoogwaardige specificaties als de warm / koud aero-thermische airconditioning en de vloerverwarming in de badkamers. Alle woningen hebben een parkeerplaats inbegrepen in de prijs - die zowel buiten als in de kelder kan zijn.

Details

Transfer

Price
€ 450.000 k.k.
Status
Available
Zipcode
3039

Build

Apartment type
Apartment, Apartment
Bottom floor
0
Build type
Development
Build year
2019

Surface and volume

Living surface
106m²

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
2

Exterior areas

Balcony
Yes, 20m²

Location

[ { "lat": 38.5410566, "lng": -0.1224937 } ]

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms