Benidorm, Benidorm

Benidorm, Benidorm foto-0 Benidorm, Benidorm foto-0 blur
Benidorm, Benidorm foto-1 Benidorm, Benidorm foto-1 blur
Benidorm, Benidorm foto-2 Benidorm, Benidorm foto-2 blur
Benidorm, Benidorm foto-3 Benidorm, Benidorm foto-3 blur
Benidorm, Benidorm foto-4 Benidorm, Benidorm foto-4 blur
Benidorm, Benidorm foto-5 Benidorm, Benidorm foto-5 blur
Benidorm, Benidorm foto-6 Benidorm, Benidorm foto-6 blur
Benidorm, Benidorm foto-7 Benidorm, Benidorm foto-7 blur
Benidorm, Benidorm foto-8 Benidorm, Benidorm foto-8 blur
Benidorm, Benidorm foto-9 Benidorm, Benidorm foto-9 blur
Benidorm, Benidorm foto-10 Benidorm, Benidorm foto-10 blur
Penthouse op 200 meter van het strand van Benidorm!

Price   € 755.000 k.k.

Description

Appartementen op loopafstand van het strand van Poniente. Zeer luxe uitgevoerd met sauna, wellness, sportvelden, zwembaden en jacuzzi's. 2, 3 en 4 slaapkamers.

Dit project met zijn modernistische avant - garde architectuur, zal een nieuwe mijlpaal worden aan het Poniente strand in Benidorm. Ben je op zoek naar een project met alle faciliteiten in het midden van een bruisende stad? Dan heb je hiert het juiste project gevonden. Lekker relaxen aan de zwembaden, waarvan één verwarmd in de winter, ontstressen in één van de verwarmde jacuzzi's, een balletje slaan op het peddel van tennisbaan, gym, tv en cinemazaal, bibliotheek,…. Allemaal voorzieningen waarvan u kunt genieten.

De torens bestaan ​​voornamelijk uit appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers, maar er zijn ook exclusieve penthouses met eigen whirlpools. Van belang zijn de grote ramen binnen en de overdekte terrassen die harmoniëren met elkaar, wat bijdraagt ​​aan het gevoel van een enorme open ruimte. Bij alle appartementen is er een bovenliggende ondergrondse autostaanplaats voorzien.

Deze appartementen genieten van een bevoorrechte locatie op minder dan 200 meter van het strand en een ongeëvenaarde oriëntatie op het zuiden. Vanwege de verhoogde ligging hebben de appartementen een prachtig uitzicht op het complex zelf en / of de zee.

Het is een kolossaal project met een oppervlakte van meer dan 20.000 m2 dat gemeenschappelijke en recreatieve gebieden omvat met een totale oppervlakte van meer dan 10.000 m2 en beschikt over uitgebreide, goed onderhouden tuinen, 3 zwembaden, 3 bubbelbaden, een chill-out loungeruimte met 2 bars en een strandgebied met in totaal meer dan 2000m2 natuurlijk gras.

Het Poniente-strand van Benidorm, dat meer dan 3 kilometer lang is, is een rustig stuk fijn, goudkleurig zand met kristalhelder water en ligt op slechts 200 meter van het nieuwe project.

Binnen een straal van 4 km rond het project zijn 4 prachtige golfbanen: Las Rejas, Don Cayo in Altea Hills, Bonalba in Mutxamiel en Golf Ifach in Calpe.

Het leveren van kwaliteit en superieure ondersteuning bieden is het hoofddoel van AXA makelaardij. Door de samenwerking samenwerking onze teams streven wij voortdurend naar een verbetering van onze wat leidt tot een klantentevredenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtigingstrip.

Details

Transfer

Price
€ 755.000 k.k.
Status
Available
Zipcode
3040

Build

Apartment type
Penthouse
Bottom floor
0
Build type
Development
Build year
2019

Surface and volume

Living surface
278m²

Layout

Rooms
4
Bedrooms
-252
Bathrooms
2

Exterior areas

Location
Near quiet road, Clear view, By the sea, In city centre, Near shops
Balcony
Yes, South

Location

[ { "lat": 38.5410566, "lng": -0.1224937 } ]

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms