Benijofar, Benijofar

Price   € 428.000 k.k.

Description

Deze prachtige luxe vrijstaande villa´s van hoge kwaliteit en met een privé zwembad zijn in aanbouw nabij Quesada ongeveer 36 km van luchthaven Alicante en gelegen op loopafstand van winkels, terrassen, restaurants, supermarkt en gelijktijdig in een rustige omgeving met uitzicht over het groene achterland. Ook voor de golf liefhebbers vind u op een paar km afstand een prachtige 9 hols golfbaan. Voor de fietsliefhebbers is er een mooie fietsroute naar de stranden van Guardamar del Segura welke slechts op 10 km afstand gelegen zijn.

De villa beschikt over een ruime woon/eetkamer met open keuken, met keuzemogelijkheid van 2, 3 of 4 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, een aangelegde tuin met privé zwembad en een zonnig dakterras. U parkeert uw auto op uw eigen oprit. Het perceel is 500 m2 en heeft een woonoppervlakte van 132 m2. Deze villa´s worden geheel naar eigen individuele wens gebouwd volgens uniek ontwerp, stijl en comfort met een ruime keuze van materialen, zoals tegels, sanitair etc. De bouwperiode is max 12 maanden. Wij begeleiden u tijdens het gehele bouwproces, vanaf architect t/m oplevering bij Notaris.

Ook adviseren wij u bij het financiële en fiscale gedeelte, zodat alles in uw eigen taal zal verlopen. Uw betalingen welke in diverse schijven zal plaatsvinden zijn verzekerd d.m.v. een bankgarantie gesteld bij de bank van de bouwheer.

Een bezoek aan de Show Woning is meer dan de moeite waard en zal u verder doen verbazen over de unieke locatie, waar u kunt genieten van luxe wonen in Spaanse sferen.

Perceel: 500m2

Details

Transfer

Price
€ 428.000 k.k.
Status
Available
Zipcode
2135

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Development
Build year
2019
Maintenance inside
Excellent

Surface and volume

Living surface
133m²
Plot surface
500m²

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2

Energy

Hot water
Electric boiler owned
Furnace
(2019)

Exterior areas

Location
In residental area, By the sea, Near golf course, Near public transport

Location

[ { "lat": 38.0766987, "lng": -0.7390245 } ]

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms