Cumbre del Sol Cumbre del Sol, Benitachell

Price   € 1.497.000 k.k.

Description

De exclusieve en ongekende uitstraling maakt van deze villa een huis waar u het hele jaar door wilt wonen en kunt genieten van de milde temperaturen van het Residential Resort Cumbre del Sol, aan de Costa Blanca.

De ingang op de bovenste etage geeft uit op grote ramen van waaruit we de grootsheid van de Middellandse Zee kunnen waarnemen en de effecten van de natuurlijke verlichting kunnen benadrukken. Aan de rechterkant hebben we twee ruime slaapkamers met elk een aparte badkamer en met toegang tot een praktisch terras om van de zonsopgang te genieten. De linkerkant maakt plaats voor de hoofdslaapkamer, met een grote kleedkamer en een en-suite badkamer, alsook een groot privé terras waar u kunt genieten van de rust en het uitzicht.

De trap met moderne lijnen en glazen railing geven extra licht in de leefruimte en leiden ons naar de eetkamer met dubbele hoogte, waardoor een enorm gevoel van ruimte ontstaat. Deze open ruimte heeft een keuken met eiland, uitgerust met high-end apparatuur, en loopt verder naar de prachtige woonkamer. De grote ramen laten natuurlijk licht door de kamer stromen en integreren de zee in uw woning. Verder vindt u op deze etage een gasten badkamer en wasplaats.

De parel van het huis is zijn verbazingwekkende infinity privézwembad van 3 bij 12 meter, ideaal voor grote bijeenkomsten terwijl u geniet van uw barbecue. Geniet van uw terras met alle extra comfort zoals een extra badkamer aan het zwembad, een solarium en pergola.

Details

Transfer

Price
€ 1.497.000 k.k.
Status
Available
Zipcode
3084

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Development
Build year
2021

Surface and volume

Living surface
688m²
Plot surface
826m²

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
5

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, By the sea, Near golf course, Near shops

Location

[ { "lat": 38.7070992, "lng": 0.1610608 } ]

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms