Calle Gral. Moscardo 39, Daya Vieja (2476)

Price   € 255.000 k.k.

Description

Daya Vieja (2476)
Bijzonder mooi nieuwbouwproject van geschakelde villa's met drie slaapkamers in Daya Vieja zijn gelegen aan deze rand van dit schilderachtige en traditionele Spaanse dorp, in de buurt van San Fulgencio en Rojales.

Gelegen binnen een paar minuten lopen van de weinige lokale voorzieningen en voorzieningen in het dorp, om een paar bars / restaurants, lokale winkel en amp; bakkerij, cultureel centrum, medisch centrum / apotheek, chiringuito, cadeauwinkel en gemeentelijk sportcentrum. Deze stijlvolle woningen bestaan uit een open volledig ingerichte keuken; lounge / eetkamer die uitkomt op de tuinen en mogelijk een privézwembad; een tweepersoons slaapkamer met een eigen badkamer op de begane grond; een garderobe beneden; twee dubbele slaapkamers op de eerste verdieping; een familie badkamer met douche.

Buiten zal een volledig aangelegde tuin zijn, met een privé parkeerplaats.

Plan nu direct uw bezichtiging en maak kennis met dit mooie project!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 255.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
directly
Zipcode
03177

Build

House type
Villa
Build year
2020

Surface and volume

Living surface
120m²

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2

Location

[ { "lat": 38.1048308, "lng": -0.736389 } ]

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms