Daya Vieja, Daya Vieja (Costa Blanca)

Price   € 254.300 k.k.

Description

Gelegen in Daya Vieja, in het hart van de Costa Blanca, op slechts enkele kilometers van Guardamar del Segura en Rojales. Op slechts enkele minuten van de exclusieve villa’s liggen de prestigieuze Golfclubs La Marquesa, Villamartin en La Finca. Hier kunt u van dichtbij genieten van een idyllische omgeving met spectaculaire design woningen. Een groene omgeving biedt u een ontspannen sociaal leven met alle nodige diensten en voorzieningen binnen handbereik.

Bestaande uit 9 woningen met 3 slaapkamers. Dit betekent dat u kunt genieten van alle ruimte die u nodig hebt voor het leven waarvan u altijd al had gedroomd. U kunt kiezen uit de verschillende grondstukken het beste voor u kiezen om te ontspannen aan uw zwembad en te genieten van de prachtige en natuurlijke omgeving van la Vega Baja, zon en de heerlijke mediterrane gastronomie.

Een hedendaags concept voorzien van een indeling die de ruimte en het licht optimaal benut met open ruimtes om te genieten van een ruime en warme woning. De slaapkamers bieden de nodige intimiteit en zijn tot in de kleinste gegevens afgewerkt: ensuite badkamer, garderobe, tv-aansluiting, glasvezel, permanente ventilatie en rechtstreekse toegang tot het zwembad. De woon-/eetkamer is het centrum van het huis, een ruim en multifunctioneel, gezellig en warm vertrek. Kwaliteits- en designmaterialen die voor warmte en ruimheid zorgen in alle vertrekken, alles wat u nodig hebt om het naar uw zin te hebben in uw zonverlichte huis.

De rust van in de best mogelijke omgeving te wonen

Alle diensten en voorzieningen: taxi, bus, medisch centrum, bibliotheek, sociaal centrum, sportvoorzieningen… en een ruim aanbod van horecazaken, winkels, supermarkten, winkelcentra en scholen. Ideaal om te genieten van het strand, de bergen, de gastronomie en de sympathieke inwoners van een rustig en gezellig dorp.

Details

Transfer

Price
€ 254.300 k.k.
Service charges
€ -2
Status
Sold
Zipcode
2464

Build

House type
Villa
Build type
Development
Build year
2019

Surface and volume

Living surface
137m²
Plot surface
183m²

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
3

Exterior areas

Garden
Backyard, Frontyard, Side garden, Terrace

Location

[ { "lat": 38.1041466, "lng": -0.7357581 } ]

Floor plans

Daya Vieja, Daya Vieja (Costa Blanca) floorplan-0
Daya Vieja, Daya Vieja (Costa Blanca) floorplan-1

Panorama photos

Loading, please wait.

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms