Kaapstraat 176, Den Haag

Price   € 355.000 k.k.

Description

Zo te betrekken! Deze zeer ruime en goed onderhouden eengezinswoning op een zeer centrale locatie in Den Haag. Op loopafstand vind je de grootste markt van Nederland (De Haagse Markt) en supermarkten waar dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. De tram- en bushalte vind je op korte afstand van de woning en binnen 10 minuten ben je al in het stadscentrum van Den Haag. De ligging is gunstig, nabij treinstation Holland Spoor, diverse scholen en opvang, zwembaden als parken (Zuiderpark) zijn in de buurt.

Voor de zomermaanden is het heerlijk om op het dakterras of in de serre te zitten. De woning heeft 5 slaapkamers dus ideaal als u groot gezin heeft of aan huis werkt!!!
Laat uzelf verrassen tijdens een uitgebreide bezichtiging!

Beschrijving begane grond:
Op de begane grond riante toilet met fonteintje, meterkast, garderobe naar de ruime woon/eetkamer met open keuken met diverse inbouw apparatuur trap naar de 1ste etage.

Beschrijving eerste etage:
Via een ruime overloop kom je in de 2 ruime slaapkamers waarvan er een inloopkast heeft(voorheen was dit de badkamer). De kamers zijn voorzien van laminaat. Via de trap bereikt je de 2de verdieping.

Beschrijving tweede etage:
Via de overloop kom 3 slaapkamers en de badkamer luxe betegeld inloopdouche met regendouche, hangtoilet, luxe handdoekenradiator wastafel met meubel. In de kast is de cv ketel.

De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 355.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation
Zipcode
2572 HN

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1995
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
135m²
Plot surface
135m²
Volume
415m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
5
Floors
1
Facilities
Sliding door

Energy

Isolation
Insulated glazing, Floor insulation
Hot water
Central heating, Central supply
Heating
Central heating
Furnace
AWB (1995, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Garden
Backyard
Backyard
20m², 5×4cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Location

[ { "address": "Kaapstraat 176", "zipCode": "2572 HN", "city": "Den Haag", "lat": 52.0629417, "lng": 4.2957562, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Floor plans

Kaapstraat 176, Den Haag floorplan-0
Kaapstraat 176, Den Haag floorplan-1
Kaapstraat 176, Den Haag floorplan-2
Kaapstraat 176, Den Haag floorplan-3

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms