Meppelweg 599, Den Haag

Price   € 175.000 k.k.

Description

MEPPELWEG 599 2544 AP DEN HAAG (LEYENBURG)

Een rustig gelegen ruime drie-kamer maisonnette op de 1e en 2e woonlaag, in goede staat met keuken, badkamer en toilet. Met ruim uitzicht zowel aan de voor- als aan de achterzijde, parkeren op eigen terrein, dichtbij openbaar vervoer en de ringweg Lozerlaan (N211 - aansluiting A4), dichtbij De Uithof, Madestein, Park Ockenburgh en Kijkduin. Vlakbij winkelcentrum Leyweg, maar ook niet ver van de gezellige winkelcentra Wateringen, De Savornin Lohmanlaan en Oud Loosduinen.

In een goed onderhouden, kleinschalig flatgebouw met zeer actieve Vereniging van Eigenaren. De woning heeft twee balkons, is volledig voorzien van dubbel glas, en heeft een eigen berging op de begane grond.

De indeling is als volgt :

Afgesloten algemene entree met intercom/deuropener, ruime hal met lift, 3e verdieping : galerij, voordeur appartement, brede hal met meterkast, modern toilet met vrijdragend closet en fonteintje, witte hoekkeuken. De lichte woonkamer van ca. 10.21 x 4.02 heeft toegang tot een balkon op het zuidwesten. In de hal is de trap naar de slaapverdieping : ruime overloop, gangkast , voorslaapkamer met vaste kast, achterslaapkamer van met vaste kast en toegang tot balkon over de hele breedte op het zuidwesten, de moderne badkamer is voorzien van een hoek douchecabine met wasmachineaansluiting.

De erfpacht is eeuwigdurend verlengd en de canon is eeuwigdurend afgekocht.

De bijdrage V.v.E. is 256,- euro inclusief een voorschot van 60,- euro voor verwarming. Jaarlijks worden de werkelijke verwarmingskosten afgerekend op basis van de warmtemeters op de radiatoren.

De kelderberging op de begane grond is ca. 2.00 x 2.50 m.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 175.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
directly
Zipcode
2544 AP

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1957
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
78m²
Other surface
7m²
Volume
215m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Lift

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Shed
Extension, stone

Garage

Location

[ { "address": "Meppelweg 599", "zipCode": "2544 AP", "city": "Den Haag", "lat": 52.0520232, "lng": 4.2653698, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Floor plans

Meppelweg 599, Den Haag floorplan-0
Meppelweg 599, Den Haag floorplan-1

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms