Van Bylandtstraat 130, Den Haag

Price   € 485.000 k.k.

Description

KLUSSER OPGELET!!! Wij verkopen dit leuke appartement in het super populaire Regentessekwartier! Op de van Bylandtstraat 130, een drie laagse bovenwoning van maar liefst circa 170 m2 gelegen op de eerste verdieping, tweede verdieping en derde verdieping. Het appartement is voorzien van ruime woonkamer met originele schuifseparatie, heeft vier slaapkamers en grote vliering, twee keukenruimtes en twee toilet/badkamers. Aan de achterzijde heeft het een serre op de 1e etage en een ruim terras op de 2e etage. De woning dient inwendig te worden gemoderniseerd, uitwendig is de woning in een goede staat mede doordat de kozijnen aan voorzijde zijn vernieuwd. Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft een VVE met een gezamenlijke opstalverzekering, wordt verwarmd middels een CV-ketel en is volledig voorzien van dubbel glas (met uitzondering van de 1e etage aan de achterzijde serre). Deze moet je zeker komen bekijken!

Indeling:
Entree op begane grond met meterkast, trap naar de eerste verdieping, hal met toegang tot woonkamer, Ruime woon-/ eetkamer (ca. 3.60 m x 12.62 m), met originele schuifseparatie, keukenruimte (ca. 4.22 m x 1.92 m) toilet/badkamer (ca. 1.78 m x 1.00 m) voorzien van douche.

Via trap toegang tot tweede etage, hal met toegang tot badkamer (ca. 1.78 m x 1.01 m) voorzien van douche, slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3.14 m x 2.01 m), zeer ruime slaapkamer (ca. 4.73 m x 3.70 m) achterzijde ruime slaapkamer (ca. 4.71 m x 3.61) met openslaande deuren naar het terras (ca. 2.17 x 4.17 m) en keuken (ca. 3.00 m x 1.76 m)

Via trap toegang tot derde etage, toegang tot de riante vliering heeft cv ketel.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Beschermd stadsgezicht;
- Bouwjaar 1895;
- Woonoppervlakte ca. 170 m2;
- Gunstig gelegen in het Regentessekwartier, op loopafstand van winkels van de Weimarstraat en Prins Hendrikstraat. Tevens nabij scholen en openbaar vervoer;
- Dient inwendig gemoderniseerd te worden;
- Kozijnen aan voor/achterzijde zijn vernieuwd naar aluminium met dubbel glas
- Verwarming middels CV-ketel
- Ruim terras aan de achterzijde,
- Oplevering in overleg
- Vanwege het bouwjaar zijn de materialen- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Notariskeuze koper, doch in regio Haaglanden.
- Vve er is geen wettelijke verplichting de vve in te schrijven in het handelsregister bij de kamer van koophandel. In periode 1951-1971 waren notarissen niet verplicht dat onderdeel in de akte op te nemen.

Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en bedoeld als uitnodiging om over eventuele aankoop in gesprek te komen. Er kunnen door derden aan deze verkoopbeschrijving geen rechten worden ontleend jegens de makelaar of verkoper.

Details

Transfer

Price
€ 485.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation
Zipcode
2562 GE

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Double upstairs house
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1895
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
170m²
Volume
700m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
5
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Geyser owned
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Garage

Location

[ { "address": "Van Bylandtstraat 130", "zipCode": "2562 GE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0786869, "lng": 4.2846626, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Floor plans

Van Bylandtstraat 130, Den Haag floorplan-0
Van Bylandtstraat 130, Den Haag floorplan-1
Van Bylandtstraat 130, Den Haag floorplan-2
Van Bylandtstraat 130, Den Haag floorplan-3

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms