Weidevogellaan 312, Den Haag

Price   € 230.000 k.k.

Description

Buitenkans voor starters/jonge gezinnen!

Deze prachtige 3-kamer woning is vorige maand (April 2020) volledig gerenoveerd (met o.a. een nieuwe badkamer, gemoderniseerd toilet, keuken en nieuw schilderwerk). Het bevindt zich op de begane grond (Mét eigen opgang) van het moderne appartementencomplex in de hippe buitenwijk van Den Haag: Morgenweide (Ypenburg).

Deze lichte woning valt u meteen op: met een riante hal, een ruime woon/eet ruimte met maar liefst 3 grote ramen en een gezellig inpandig balkon. De grote slaapkamer (met mooie inbouwkasten) heeft tevens twee grote ramen waardoor ook daar aan licht geen gebrek.
De badkamer en-suite met ligbad én regendouche is zeer ruim en geheel vernieuwd. De woning heeft een keurig separaat toilet in de hal en om het af te maken bevindt de 3e slaap/studeerkamer zich in het midden van het appartement. Kortom: een prachtig gerenoveerde woning volledig in te delen naar uw wens!

Ligging
De ligging is werkelijk perfect te noemen: 1 minuut lopen van Winkelcentrum ‘Ypenburg’ met vele winkels, medische voorzieningen en tevens grenzend aan een prachtig buitengebied met een groot (zwem)meer en speelgelegenheid voor de kinderen.
Diverse uitvalswegen zijn maar een paar autominuten verwijderd (A-4 Amsterdam, A-12 Utrecht en A-13 Rotterdam) en tevens het openbaar vervoer (tram: lijn 15 en 19) en het NS-station zijn maar een paar minuten wandelen. Den haag ligt op steenworp afstand, alsmede Delft, Rijswijk en Leidschenveen.
In de nabije omgeving bevinden zich verscheidene basis- en middelbare scholen, en tevens is de ‘British School’ vlakbij.

Indeling
Voordeur gelegen op de begane grond, met een zeer ruime hal, separaat toilet met fontein en meterkast (7grp. + 2ALS).
Via de hal betreedt u aan de linkerkant de lichte woon/eetkamer van ca. 25 m2 met 3 grote ramen (alles dubbel glas).
De open designkeuken heeft diverse inbouwapparatuur waaronder: een nieuwe afzuigkap en inductie kookplaat, vaatwasser en een ingebouwd wijnrek voor de liefhebber.
Aan de raamzijde van de woonkamer bevindt zich het gezellige inpandige balkon, ideaal voor elk seizoen (met tevens een afsluitbaar elektrische rolluik). En tevens heeft u voor de woning nog genoeg ruimte voor een leuke tuin set, mocht u dat willen.
De 2e studeer/slaapkamer betreedt u via de woonkamer met een mooie lichtinval door het raam boven de entree deur.
De grote slaapkamer is zeer ruim te noemen met tevens veel lichtinval door de twee grote ramen. Reeds zijn daar grote kasten ingebouwd voor optimale bergruimte.
Door de master-bedroom betreedt u de riante (nieuwe!) badkamer met ligbad, regendouche en ruime wastafel.
Door de gehele woning ligt een mooie laminaatvloer met (eiken) houten cover laag.

Bijzonderheden

- Woonoppervlak 75m2
- Volledig gemoderniseerd in April 2020
- Eigen opgang
- Inpandig balkon (+ alternatieve buitenruimte)
- Gelegen op eigen grond
- Actieve Vve, bijdrage van ca €100,- per maand
- Het appartement is volledig geïsoleerd
- Zeer centrale ligging
- Oplevering kan per direct


In lijn met de door de overheid en het RIVM afgekondigde maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om maatregelen te treffen, zodat bezichtigingen zoveel mogelijk, maar op een verantwoorde wijze, kunnen blijven doorgaan. Het betreft de volgende maatregelen:

Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Wij zijn genoodzaakt ons strikt aan deze tijdsblokken te houden omdat er vaak meerdere bezichtigingen na elkaar in woningen plaatsvinden en wij willen voorkomen dat er zich meerdere kandidaten tegelijkertijd in een woning bevinden. Wij verzoeken u dan ook om op tijd bij de bezichtiging aanwezig te zijn, bent u te laat op de afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt uw bezichtigingstijd in te korten. Per bezichtiging laten wij maximaal 2 personen tot de woning toe, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal 3 personen).

Wij zullen ervoor zorgen dat er bij de bezichtigingen voldoende hygiënische producten aanwezig zijn, waaronder desinfecterende doekjes. Wij zullen daarnaast geen handen schudden, ieder contact vermijden en gepaste afstand houden.

Aangezien het aantal plaatsen voor bezichtigingen minder is dan wij normaal gesproken kunnen inplannen, kan het langer duren voordat wij uw bezichtiging kunnen inplannen. Indien er zeer veel bezichtigingsaanvragen zijn, kan het tevens zijn dat wij genoodzaakt zijn om een reservelijst aan te houden indien wij de afspraken niet meer op een verantwoorde wijze kunnen inplannen. Het is dus zaak om bij interesse in een woning zo spoedig mogelijk een bezichtiging in te plannen via ons kantoor, om teleurstelling te voorkomen.

Voorts vragen wij u om uzelf de volgende vragen te stellen, alvorens u naar een bezichtiging gaat:
1) Bent u in de afgelopen twee weken in een land/regio geweest met wijdverspreide verspreiding van het Corona virus
2) heeft u de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het Corona virus?
3) heeft u zelf luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid) en-/of koorts?

Indien u één of meerdere van de hierboven genoemde vragen met ja kunt beantwoorden, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw afspraak te annuleren of om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij behouden ons het recht voor om kijkers te toegang tot een woning te ontzeggen indien wij constateren dat een kijker symptomen vertoont die gelinkt kunnen worden aan het Coronavirus.

De afhandeling van transacties zal, waar mogelijk, zoveel mogelijk digitaal of telefonisch plaatsvinden, om daarmee het aantal fysieke contacten zoveel mogelijk te beperken.

Deze maatregelen gelden in eerste instantie tot 20 mei 2020, of totdat de situatie vraagt om wijziging of indien er regionaal afwijkende richtlijnen worden opgesteld door lokale of provinciale overheden.

Wij begrijpen dat deze maatregelen als ingrijpend zullen worden ervaren en dat de ‘personal touch’ die u van ons gewend bent momenteel ontbreekt. Wij vinden de gezondheid en het welzijn van onze klanten momenteel echter belangrijker en rekenen dan ook op uw begrip en medewerking.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de
flexibiliteit die Axa Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wordt
echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Details

Transfer

Price
€ 230.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation
Zipcode
2496 PR

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
2002
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
75m²
Other surface
4m²
Volume
250m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Roller shutter

Energy

Isolation
Roof insulation, Insulated glazing, HR-glas, Wall insulation, Floor insulation
Hot water
stadsverwarming
Heating
City heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Garage

Location

[ { "address": "Weidevogellaan 312", "zipCode": "2496 PR", "city": "Den Haag", "lat": 52.0442189, "lng": 4.3722581, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Floor plans

Weidevogellaan 312, Den Haag floorplan-0

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms