Mare 2, Pijnacker

Price   € 295.000 k.k.

Description

STARTERS OPGELET !!!! Dit is een ontzettend leuke woning!

Deze ruime 3 kamer hoekwoning is gelegen in Tolhek nabij het gezellige wijkpark en de Groenzoom. In de directe nabijheid tref je o.a. (buurt)winkels, openbaar vervoer (o.a. Randstad Rail naar Rotterdam en Den Haag), uitvalswegen en diverse scholen.

Hal: hal met toilet, meterkast en trapopgang. Het toilet is gemoderniseerd met een wandcloset en fontein.

Woonkamer: de woonkamer is extra licht door het zij-raam. Het voordeel van de hoekligging. Via de deur toegang tot de achtertuin. Op de gehele begane grond ligt een parket. Onder de trap is nog een grote bergkast.

Keuken: de moderne keuken is uitgevoerd in gebroken wit met een houten aanrechtblad. De keuken is v.v. een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven.

Tuin: de achtertuin circa 38m2 nagenoeg gedeeltelijk betegeld met vlonder planken en goede ruimte voor een lekkere lounge set. De tuin is gelegen op het noordwesten. Achterin de tuin een ruime houten schuur. Via de poortdeur toegang tot de poort achter de woning.

Slaapkamers 1e etage: op deze etage 2 slaapkamers, 1 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. De gehele etage is v.v. een laminaatvloer. Slaapkamer 1 (5.15 x 4.35) aan de achterzijde met 2 veluxramen en een extra zijraam de ouderslaapkamer.; Slaapkamer 2 ( 2.47 x 3.59)

Berging: bergkast met opstelling van de c.v.-ketel en het ventilatiesysteem.

Badkamer: keurige badkamer met hoekbad en een modern wastafelmeubel.

Bijzonderheden

- Woonoppervlak 88m2
- Eigen opgang
- Tuin
- Gelegen op eigen grond
- Het appartement is volledig geïsoleerd
- Zeer centrale ligging
- Oplevering kan per direct

In lijn met de door de overheid en het RIVM afgekondigde maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om maatregelen te treffen, zodat bezichtigingen zoveel mogelijk, maar op een verantwoorde wijze, kunnen blijven doorgaan. Het betreft de volgende maatregelen:

Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Wij zijn genoodzaakt ons strikt aan deze tijdsblokken te houden omdat er vaak meerdere bezichtigingen na elkaar in woningen plaatsvinden en wij willen voorkomen dat er zich meerdere kandidaten tegelijkertijd in een woning bevinden. Wij verzoeken u dan ook om op tijd bij de bezichtiging aanwezig te zijn, bent u te laat op de afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt uw bezichtigingstijd in te korten. Per bezichtiging laten wij maximaal 2 personen tot de woning toe, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal 3 personen).

Wij zullen ervoor zorgen dat er bij de bezichtigingen voldoende hygiënische producten aanwezig zijn, waaronder desinfecterende doekjes. Wij zullen daarnaast geen handen schudden, ieder contact vermijden en gepaste afstand houden.

Aangezien het aantal plaatsen voor bezichtigingen minder is dan wij normaal gesproken kunnen inplannen, kan het langer duren voordat wij uw bezichtiging kunnen inplannen. Indien er zeer veel bezichtigingsaanvragen zijn, kan het tevens zijn dat wij genoodzaakt zijn om een reservelijst aan te houden indien wij de afspraken niet meer op een verantwoorde wijze kunnen inplannen. Het is dus zaak om bij interesse in een woning zo spoedig mogelijk een bezichtiging in te plannen via ons kantoor, om teleurstelling te voorkomen.

Voorts vragen wij u om uzelf de volgende vragen te stellen, alvorens u naar een bezichtiging gaat:
1) Bent u in de afgelopen twee weken in een land/regio geweest met wijdverspreide verspreiding van het Corona virus
2) heeft u de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het Corona virus?
3) heeft u zelf luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid) en-/of koorts?

Indien u één of meerdere van de hierboven genoemde vragen met ja kunt beantwoorden, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw afspraak te annuleren of om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij behouden ons het recht voor om kijkers te toegang tot een woning te ontzeggen indien wij constateren dat een kijker symptomen vertoont die gelinkt kunnen worden aan het Coronavirus.

De afhandeling van transacties zal, waar mogelijk, zoveel mogelijk digitaal of telefonisch plaatsvinden, om daarmee het aantal fysieke contacten zoveel mogelijk te beperken.

Deze maatregelen gelden in eerste instantie tot 20 mei 2020, of totdat de situatie vraagt om wijziging of indien er regionaal afwijkende richtlijnen worden opgesteld door lokale of provinciale overheden.

Wij begrijpen dat deze maatregelen als ingrijpend zullen worden ervaren en dat de ‘personal touch’ die u van ons gewend bent momenteel ontbreekt. Wij vinden de gezondheid en het welzijn van onze klanten momenteel echter belangrijker en rekenen dan ook op uw begrip en medewerking.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de
flexibiliteit die Axa Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wordt
echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Details

Transfer

Price
€ 295.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation
Zipcode
2642 KB

Build

House type
Single family, Corner house
Build type
Existing
Build year
2004
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
88m²
Plot surface
88m²
Volume
321m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Skyline, balansventilatie

Energy

Isolation
Roof insulation, Insulated glazing, HR-glas, Wall insulation, Floor insulation
Hot water
Central heating, Central supply
Heating
Central heating
Furnace
Nefit (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Northwest, 35m², 5×7cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Location

[ { "address": "Mare 2", "zipCode": "2642 KB", "city": "Pijnacker", "lat": 52.0077165, "lng": 4.4536988, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Floor plans

Mare 2, Pijnacker floorplan-0
Mare 2, Pijnacker floorplan-1
Mare 2, Pijnacker floorplan-2

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms