van Gaesbekestraat 40, Voorburg

Price   € 220.000 k.k.

Description

Uitermate sfeervol en goed onderhouden appartement in een gewilde wijk van Voorburg. Het appartement is gelegen op de eerste etage en is gerenoveerd. De woning heeft aan de achterzijde een balkon. De kenmerken van hedendaags wonen komen in dit appartement ook weer terug, moderne keuken, ruime badkamer, balkon en twee slaapkamers maar ook een goede VvE, geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en fantastisch gelegen ten opzichte van b.v. openbaar vervoer.

De straat is rustig gelegen en heeft een bijzonder en groen karakter door de fraai vormgegeven bomen. De locatie kenmerkt zich tevens door de zeer centrale ligging nabij diverse winkelgelegenheden (Koningin Julianaplein en de gezellige Herenstraat zijn op loopafstand), het openbaar vervoer (bus en NS treinstation) en de ook de uitvalswegen (de A12 de A4 en A13) zijn werkelijk uitstekend te bereiken.

Indeling:

Entree via het open portiek, entree woning, hal. De hal beschikt, separaat toilet. De eerste slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van het appartement, vanuit de hal, loop je de lichte ruime woonkamer in met erker aan de voorzijde en aan de achterzijde tweede slaapkamer, luxe keuken geplaatst 2019 ruim en handig ingedeeld. Tevens is hier keurig weggewerkt de CV combiketel in de keuken. De badkamer bevind aan de achterzijde is modern en goed afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, ruime wastafel met meubel en spiegel, separate inloopdouche en handdoekradiator,tot slot zijn de wasmachine.

Kortom een instapklaar appartement welke tip top in orde is.

Wetenswaardigheden:
* Bouwjaar 1931
* Woonoppervlakte 69 m²
* CV combiketel Remeha Avante 2019
* Geheel voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas
* Fraaie laminaatvloer
* 1/6e aandeel in de actieve VVE, bijdrage € 62,50 per maand
* Oplevering per direct
* De volgende clausules worden in de koopakte opgenomen: materialen- lood- ouderdoms en asbest clausule

In lijn met de door de overheid en het RIVM afgekondigde maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om maatregelen te treffen, zodat bezichtigingen zoveel mogelijk, maar op een verantwoorde wijze, kunnen blijven doorgaan. Het betreft de volgende maatregelen:

Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Wij zijn genoodzaakt ons strikt aan deze tijdsblokken te houden omdat er vaak meerdere bezichtigingen na elkaar in woningen plaatsvinden en wij willen voorkomen dat er zich meerdere kandidaten tegelijkertijd in een woning bevinden. Wij verzoeken u dan ook om op tijd bij de bezichtiging aanwezig te zijn, bent u te laat op de afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt uw bezichtigingstijd in te korten. Per bezichtiging laten wij maximaal 2 personen tot de woning toe, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal 3 personen).

Wij zullen ervoor zorgen dat er bij de bezichtigingen voldoende hygiënische producten aanwezig zijn, waaronder desinfecterende doekjes. Wij zullen daarnaast geen handen schudden, ieder contact vermijden en gepaste afstand houden.

Aangezien het aantal plaatsen voor bezichtigingen minder is dan wij normaal gesproken kunnen inplannen, kan het langer duren voordat wij uw bezichtiging kunnen inplannen. Indien er zeer veel bezichtigingsaanvragen zijn, kan het tevens zijn dat wij genoodzaakt zijn om een reservelijst aan te houden indien wij de afspraken niet meer op een verantwoorde wijze kunnen inplannen. Het is dus zaak om bij interesse in een woning zo spoedig mogelijk een bezichtiging in te plannen via ons kantoor, om teleurstelling te voorkomen.

Voorts vragen wij u om uzelf de volgende vragen te stellen, alvorens u naar een bezichtiging gaat:
1) Bent u in de afgelopen twee weken in een land/regio geweest met wijdverspreide verspreiding van het Corona virus
2) heeft u de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het Corona virus?
3) heeft u zelf luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid) en-/of koorts?

Indien u één of meerdere van de hierboven genoemde vragen met ja kunt beantwoorden, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw afspraak te annuleren of om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij behouden ons het recht voor om kijkers te toegang tot een woning te ontzeggen indien wij constateren dat een kijker symptomen vertoont die gelinkt kunnen worden aan het Coronavirus.

De afhandeling van transacties zal, waar mogelijk, zoveel mogelijk digitaal of telefonisch plaatsvinden, om daarmee het aantal fysieke contacten zoveel mogelijk te beperken.

Deze maatregelen gelden in eerste instantie tot 20 mei 2020, of totdat de situatie vraagt om wijziging of indien er regionaal afwijkende richtlijnen worden opgesteld door lokale of provinciale overheden.

Wij begrijpen dat deze maatregelen als ingrijpend zullen worden ervaren en dat de ‘personal touch’ die u van ons gewend bent momenteel ontbreekt. Wij vinden de gezondheid en het welzijn van onze klanten momenteel echter belangrijker en rekenen dan ook op uw begrip en medewerking.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de
flexibiliteit die Axa Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wordt
echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Details

Transfer

Price
€ 220.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation
Zipcode
2274 RW

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1931
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
69m²
Volume
255m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating, Central supply
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta (2019, Combined furnace, Owned)

Garage

Location

[ { "address": "van Gaesbekestraat 40", "zipCode": "2274 RW", "city": "Voorburg", "lat": 52.0752875, "lng": 4.3468125, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

Fill in your details and we will contact you as soon as possible for an appointment or more information.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms