Verkoopbegeleiding

uw huis verkopen in de regio Haaglanden

Voor de verkoop van uw huis in Haaglanden bent u bij AXA Makelaars aan het juiste adres. De makelaars van AXA zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze uitstekende kennis van de markt en een zeer actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen.

Ons netwerk spreidt zich ver uit, waardoor we uw huis bij een groter publiek onder de aandacht kunnen brengen. Elke markt is anders en zeker de huizenmarkt is gevoelig voor verschillende invloeden.

Door jarenlange ervaring in de onroerend goed branche in Haaglanden, is AXA vooraf in staat een goede inschatting te maken van uw situatie.

Huis verkopen Voorburg

HOE VERLOOPT DE VERKOOP VAN UW HUIS?

AXA heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details. Uw inbreng is hierbij erg belangrijk. Wij kunnen enkel uw huis verkopen als uw wensen kenbaar zijn bij ons. Door een goede samenwerking zullen we sneller tot een bevredigend eindresultaat komen.

We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele pand goed onder de loep nemen. Aan de hand van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor verkoop.

Iedere woning die door AXA in de verkoop wordt genomen, wordt gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Ook kunnen er filmpjes gemaakt worden van uw woning. Hierdoor zal uw huis altijd goed gepresenteerd worden bij potentiële kopers. Daarnaast heeft AXA intensief contact met diverse specialisten die het kantoor ondersteunen, zoals: interieuradviseurs, bouwkundigen en notarissen.

Wat u kunt u ons verwachten?

  • Vrijblijvend gesprek waarbij wij uw wensen inventariseren;
  • Gratis waardebepaling van uw huis;
  • Tips voor het verkoop gereed maken van uw huis;
  • Te koop bord;
  • Publiciteit op Funda en overige woonsites;
  • Actieve promotie op social media;
  • Intensieve en persoonlijke begeleiding;
  • Professionele bezichtigingen en directe terugkoppeling van resultaten;

Hoe kunnen we u helpen?

Bel of mail ons, of gebruik het formulier hieronder voor al uw vragen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms